300 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE TÜM KARTLARA VADE FARKSIZ 3 TAKSİT

39.99 TL

Ab Tronic X2 Vücut Geliştirme - Masaj ve Zayıflama Aleti
  • - Zorlu egzersiz ekipmanlarıyla boğuşmadan ya da sürekli spor salonlarına gitmek zorunda kalmadan dümdüz, sıkı ve seksi karın kaslarınız olsun istiyorsanız Abtronic X2 tam size göre.
  • - 1 dakikada karın kaslarında 400 kasılma meydana getirir. Vücudunuzun bütün kısımlarını şekillendirir ve güçlendirir.
  • - Dual kanal teknolojisi, ön ve arkadaki iletken blokları ile aynı anda iki farklı kas grubunun çalıştırılmasına imkan tanır.
  • - 8 program ve 10 farklı şiddet düzeyi.
  • - Paket içeriği; 1 adet AbTronic X2 çift kanal egzersiz kemeri, 1 adet AbTronic X2 mikroişlemci, 1 adet büyük iletken ped, 4 adet küçük iletken ped, 1 adet AbTronic X2 jel, 1 adet taşıma çantası ve kullanım kılavuzu.
  • - 2 adet kalem pil ile çalışmaktadır.
 
ÜRÜN DETAY VE YORUMLARI
Genel Özellikler


Zorlu egzersiz ekipmanlarıyla boğuşmadan ya da sürekli spor salonlarına gitmek zorunda kalmadan dümdüz, sıkı ve seksi karın kaslarınız olsun istiyorsanız Abtronic X2 tam size göre.

1 dakikada karın kaslarında 400 kasılma meydana getirir. Vücudunuzun bütün kısımlarını şekillendirir ve güçlendirir.

Dual kanal teknolojisi, ön ve arkadaki iletken blokları ile aynı anda iki farklı kas grubunun çalıştırılmasına imkan tanır.

8 program ve 10 farklı şiddet düzeyi.

Paket içeriği; 1 adet AbTronic X2 çift kanal egzersiz kemeri, 1 adet AbTronic X2 mikroişlemci, 1 adet büyük iletken ped, 4 adet küçük iletken ped, 1 adet AbTronic X2 jel, 1 adet taşıma çantası ve kullanım kılavuzu.

2 adet kalem pil ile çalışmaktadır.




-none
Yorumlar
Bu ürüne ait yorum bulunmamaktadır.

Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.