300 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE TÜM KARTLARA VADE FARKSIZ 3 TAKSİT

339.99 TL

Isı Ölçerli Kameralı Bebek Telsizi
  • - Isı ölçerli kameralı bebek telsizi yardımıyla artık bebeğinizi uyurken uzaktan rahatça izleyebilirsiniz.
  • - Ergonomik tasarımı, uzun pil ömrü ve yüksek çekim gücü sayesinde evinizin her yerinden bebeğinizi güvenle izleyebilir.
  • - Ayrıca monitör üzerinden bebeğinizin oda sıcaklığını her daim kontrol edebilir ve dilediğinizde monitörün üzerindeki tek tuşa basarak yatak başucundan bulunan kamera ünitesinden bebeğinize şarkılar çalabilirsiniz.
  • - Bebek video monitörü ve kamera ünitesi, güvenli bir frekans üzerinden açık alanda 260 metre, kapalı alanda ise 100 metrelik bir çekim gücü alanına sahiptir.
  • - Gece görüş özelliği vardır.
  • - Video monitörünüzün içerisinde bulunan müzik çalar özelliği sayesinde 8 adet ninni melodisinden birini seçerek bebeğinizin başucunda bulunan kamera ünitesinden çalmasını sağlayabilir ve bebeğinizi rahatlatabilirsiniz.
  • - Ayrıca monitör üzerinde bulunan mikrofon işaretli düğmeye basılı tutarak konuşarak sesinizi bebek kamerası üzerindeki hoparlör yardımıyla bebeğinize duyurabilirsiniz.
  • - 2 sene garantilidir.
 
ÜRÜN DETAY VE YORUMLARI
Genel Özellikler

Isı ölçerli kameralı bebek telsizi yardımıyla artık bebeğinizi uyurken uzaktan rahatça izleyebilirsiniz.

Ergonomik tasarımı, uzun pil ömrü ve yüksek çekim gücü sayesinde evinizin her yerinden bebeğinizi güvenle izleyebilir.

Ayrıca monitör üzerinden bebeğinizin oda sıcaklığını her daim kontrol edebilir ve dilediğinizde monitörün üzerindeki tek tuşa basarak yatak başucundan bulunan kamera ünitesinden bebeğinize şarkılar çalabilirsiniz.

Bebek video monitörü ve kamera ünitesi, güvenli bir frekans üzerinden açık alanda 260 metre, kapalı alanda ise 100 metrelik bir çekim gücü alanına sahiptir.

Gece görüş özelliği vardır.

Video monitörünüzün içerisinde bulunan müzik çalar özelliği sayesinde 8 adet ninni melodisinden birini seçerek bebeğinizin başucunda bulunan kamera ünitesinden çalmasını sağlayabilir ve bebeğinizi rahatlatabilirsiniz.

Ayrıca monitör üzerinde bulunan mikrofon işaretli düğmeye basılı tutarak konuşarak sesinizi bebek kamerası üzerindeki hoparlör yardımıyla bebeğinize duyurabilirsiniz.




-none
Yorumlar
Bu ürüne ait yorum bulunmamaktadır.

Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.