300 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE TÜM KARTLARA VADE FARKSIZ 3 TAKSİT

9.99 TL

Siyah Maske ve Natural Cilt Maskeleri
  • - Siyah Maske: Cildinzi derinlemesine temizleyerek ipeksi bir görünüm kazanmasını sağlar. Leke, akne, kir ve siyah noktalardan arınmanızı sağlar. Cildi besler ve yağ dengesini düzenler.
  • - Meyve Özlü Q10: İçeriğindeki doğal mineraller sayesinde ciltteki sivilce ve lekelerin giderilmesini, cildin parlaklık ve canlılık kazanmasını sağlar. Cildi sıkılaştırır.
  • - Zeytin Yağlı Maske: Cilde derinlemesine etki ederek, cildin nemlendirilmesini, sıkılaşmasını, güneş lekelerinin giderilmesini ve ölü derininin arındırılmasını sağlar.
  • - Gül Maskesi: Cilde derinlemesine etki ederek, parlamasını ve lekelerden arınmasını sağlar. Kırışıklık giderme etkisi vardır.
  • - Lavanta Maskesi: Cildi rahatlatır ve dinlendirir. Cildin yenilenmesini sağlar. Kırışıklık giderme etkisi vardır. E vitamini desteklidir.
  • - Pembe Maske: Yaşlanma etkilerini yavaşlatır, cildin yağ ve nem dengesini düzenler. Nem kaybı, pullanma ve kızarıklıkların giderilmesine yardımcı olur. Cildin tazelik ve canlılık kazanmasını sağlar.
  • - Bal ve Süt Maskesi: Cildi besleyerek nemlendirir. Cildin yağ dengesini ayarlar ve yumuşaklık kazanmasını sağlar. Kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olur.
  • - Göz Altı Altın Maske: Moleküler yapısı sayesinde göz altı hücreleri içerisinde hiç durmadan reaksiyona girerek çok hızlı bir biçimde hücre yenilenmesini sağlar. Yoğun miktarda kolajen içerir. Dokular arasındaki bağı sağlar. Göz altı morluklarının ve çizgilerin giderilmesinde etkilidir. Mimik kırışıklıklarını azaltır. Anti Aging etkisi vardır.
  • - Maskeler soyulabilir özelliktedir.
  • - Aşağıdan istediğiniz maskeleri seçebilirsiniz.
Aşağıdaki Bölümden MASKE ÇEŞİDİ Seçiniz
 
ÜRÜN DETAY VE YORUMLARI
Genel Özellikler

Siyah Maske: Cildinzi derinlemesine temizleyerek ipeksi bir görünüm kazanmasını sağlar. Leke, akne, kir ve siyah noktalardan arınmanızı sağlar. Cildi besler ve yağ dengesini düzenler.

Meyve Özlü Q10: İçeriğindeki doğal mineraller sayesinde ciltteki sivilce ve lekelerin giderilmesini, cildin parlaklık ve canlılık kazanmasını sağlar. Cildi sıkılaştırır.

Zeytin Yağlı Maske: Cilde derinlemesine etki ederek, cildin nemlendirilmesini, sıkılaşmasını, güneş lekelerinin giderilmesini ve ölü derininin arındırılmasını sağlar.

Gül Maskesi: Cilde derinlemesine etki ederek, parlamasını ve lekelerden arınmasını sağlar. Kırışıklık giderme etkisi vardır.

Lavanta Maskesi: Cildi rahatlatır ve dinlendirir. Cildin yenilenmesini sağlar. Kırışıklık giderme etkisi vardır. E vitamini desteklidir.

Pembe Maske: Yaşlanma etkilerini yavaşlatır, cildin yağ ve nem dengesini düzenler. Nem kaybı, pullanma ve kızarıklıkların giderilmesine yardımcı olur. Cildin tazelik ve canlılık kazanmasını sağlar.

Bal ve Süt Maskesi: Cildi besleyerek nemlendirir. Cildin yağ dengesini ayarlar ve yumuşaklık kazanmasını sağlar. Kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olur.

Göz Altı Altın Maske: Moleküler yapısı sayesinde göz altı hücreleri içerisinde hiç durmadan reaksiyona girerek çok hızlı bir biçimde hücre yenilenmesini sağlar. Yoğun miktarda kolajen içerir. Dokular arasındaki bağı sağlar. Göz altı morluklarının ve çizgilerin giderilmesinde etkilidir. Mimik kırışıklıklarını azaltır. Anti Aging etkisi vardır.

Maskeler soyulabilir özelliktedir.


-none
Yorumlar
Bu ürüne ait yorum bulunmamaktadır.

Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.