300 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE TÜM KARTLARA VADE FARKSIZ 3 TAKSİT

29.99 TL

Konserve Bahçem - Galatasaray Taraftar Çiçeği (Model 2 - Lisanslı)
  • Galatasaray Spor Kulübü Lisansı ile üretilmiştir.
  •  
  • Ekim

    - Konserve Bahçem kitinizin içinden en fazla 1 cm kadar toprak alın ve tohum tüpü içindeki, tohumları konservenin içine birbirinden 1 cm aralıklı olarak ekin.
  • - Çok derine ekilen tohumlar, çimlenmeleri için gerekli ısı ile havayı bulamayacakları için, üzerlerindeki kalın toprak tabakasını delip yüzeye çıkamazlar. Yeteri kadar derine ekilmeyen tohumlar ise, yetişmeleri için gerekli nemden yoksun kalacaklarından çimlenip gelişemezler. Bu nedenle tohumların doğru derinliğe ekimi çok önemlidir.
  • - İlk ekiminizde şişe içindeki tohumların yarısını kullanmanızı öneririz.
  • - Aldığınız toprağı tohumların üzerine geri koyun ve 5-6 tohum tüpü dolusu su dökün.

    Yetiştirme

    - Fidelerinizin yetişeceği konservenin üzerini çimlenme başlayana kadar, sera etkisi yapmak için streç film ile örtebilirsiniz.
  • - Her gün 2 yada 3 tohum tüpü dolusu sulama yapın. Fazla sulama tohumlara zarar verir. Toprağın nemli kalmasını sağlayın.
  • - Konserve Bahçem kitinizi güneş gören bir yere koyun.
  • - Tohumlarınız ortalama 2 hafta içinde çimlenmeye başlayacaktır.
  • - Fideleriniz ortalama 6 ila 8 hafta içinde Sarı - Kırmızı çiçek açacaktır.

    Tüm Konserve Bahçem Ekim Kitlerini Görmek İçin Buraya Tıklayın.
 
ÜRÜN DETAY VE YORUMLARI
Genel Özellikler
Ekim

Konserve Bahçem kitinizin içinden en fazla 1 cm kadar toprak alın ve tohum tüpü içindeki, tohumları konservenin içine birbirinden 1 cm aralıklı olarak ekin. Çok derine ekilen tohumlar, çimlenmeleri için gerekli ısı ile havayı bulamayacakları için, üzerlerindeki kalın toprak tabakasını delip yüzeye çıkamazlar. Yeteri kadar derine ekilmeyen tohumlar ise, yetişmeleri için gerekli nemden yoksun kalacaklarından çimlenip gelişemezler. Bu nedenle tohumların doğru derinliğe ekimi çok önemlidir. İlk ekiminizde şişe içindeki tohumların yarısını kullanmanızı öneririz. Aldığınız toprağı tohumların üzerine geri koyun ve 5-6 tohum tüpü dolusu su dökün.

Yetiştirme

Fidelerinizin yetişeceği konservenin üzerini çimlenme başlayana kadar, sera etkisi yapmak için streç film ile örtebilirsiniz. Her gün 2 yada 3 tohum tüpü dolusu sulama yapın. Fazla sulama tohumlara zarar verir. Toprağın nemli kalmasını sağlayın. Konserve Bahçem kitinizi güneş gören bir yere koyun. Tohumlarınız ortalama 2 hafta içinde çimlenmeye başlayacaktır.
Fideleriniz ortalama 6 ila 8 hafta içinde “Sarı - Kırmızı” çiçek açacaktır. 

-none
Yorumlar
Bu ürüne ait yorum bulunmamaktadır.

Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.