300 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE TÜM KARTLARA VADE FARKSIZ 3 TAKSİT

59.99 TL

Namaz Kıldıran Akıllı Seccade
  • - Namazlarını kolaylıkla eda etmek isteyenler, yeni nesillere, gençlerimize, çocuklarımıza dinimizin vazgeçilmez farzını öğretmek isteyenler için muhteşem bir ürün.
  • - Bir çoğumuz namaz kılıyoruz, fakat Namaz Kılarken; Doğru mu okudum? Tevcitim doğru muydu? Nerede, Hangi duayı okuyacaktım? Nerede selam verecektim? diye unutabilmekteyiz veya şaşırabilmekteyiz. Bu muhteşem seccade sayesinde bu sıkıntılardan kurtulup layıkıyla namaz kılabileceksiniz.
  • - HD ses kalitesi ile sabah, öğle, ikindi, akşam ve yatsı namazlarını kılabilirsiniz.  Ezan ve faklı duaları dinleyebilirsiniz.
  • - Kalem pille çalışır. (Piller pakete dahil değildir)
 
ÜRÜN DETAY VE YORUMLARI
Genel Özellikler


Namazlarını kolaylıkla eda etmek isteyenler, yeni nesillere, gençlerimize, çocuklarımıza dinimizin vazgeçilmez farzını öğretmek isteyenler için muhteşem bir ürün.

Bir çoğumuz namaz kılıyoruz, fakat Namaz Kılarken; Doğru mu okudum? Tevcitim doğru muydu? Nerede, Hangi duayı okuyacaktım? Nerede selam verecektim? diye unutabilmekteyiz veya şaşırabilmekteyiz. Bu muhteşem seccade sayesinde bu sıkıntılardan kurtulup layıkıyla namaz kılabileceksiniz.

HD ses kalitesi ile sabah, öğle, ikindi, akşam ve yatsı namazlarını kılabilirsiniz.  Ezan ve faklı duaları dinleyebilirsiniz.

Kalem pille çalışır. (Piller pakete dahil değildir)




-none
Yorumlar
Bu ürüne ait yorum bulunmamaktadır.

Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.